brollop

Blå Wingen kan hyras för alla former av möten, sammankomster och fester. Lokalen bokas genom kontakt med föreståndare Ingemar Hansson, tel. 018-38 72 51. Men det gäller att vara ute i god tid. Det gäller särskilt lördagar. Alla fredagar är upptagna av föreningens eget bingoarrangemang, men i övrigt gäller att vara ute i god tid om man vill ha en speciell dag.

Nya stolar i blått och runda bord med plats för 8 ger möjlighet för snygg dukning. Ny bild kommer strax.

Nu är du välkommen att boka för 2018. Boka i tid så får du också den dag och tid du önskar. Vardagar, dag som kväll kostar det 1.000:-. För fest på en lördag kostar det 2000:-.
Hyr du för stor fest en lördagskväll får du tillgång till lokalen redan på fredag kväll efter kl. 22:00. Städning bör vara klar till kl. 11 på söndagen.

Blå Wingen innehåller en stor sal på ca 100 kvm med en sidosal på ca 50 kvm. Ett mindre rum finns mellan kök och stora salen och foajén är en trevlig samlingspunkt inför en fest.

Vid fest kan lokalen dukas för max 190 personer men det blir trevligast om man begränsar till ca 120 personer. Vid biosittning får det vara max 130 personer i stora salen.

Köket är välutrustat med porslin och övrigt för ca 150 gäster. Kyl, frys och diskmaskin för storkök borgar för en lätt anordnad fest.

Du kan läsa mer om Blå wingen här.

Se exempel på hur andra gäster har dukat och gjort fint.