Bygdegårdsföreningen genomför en omfattande programverksamhet under hela året.

 BLÅ WINGEN BINGO.

Varje fredagskväll arrangeras bingo för dem som vill uppleva samvaro och spänning tillsammans. Ett tjugotal personer turas om att vara funktionärer som utropare och kontrollanter under bingokvällarna som lockar gäster från hela Uppland. Första utrop kl. 19:00 men alla är välkomna från kl. 17:00. Före bingon säljs lotter med dragning före bingon. Ta med kaffekorg för fika i pausen. Godis och dricka finns att köpa.

 Blå Wingen Bio

Aktuella filmer varje vecka. Se filmprogrammet på www.wingenbio.nu. Vi finns också på Facebook.  Film varje söndag och tisdag kväll kl. 19:00. Ibland även kl. 14:00. Blå Wingen är nu utrustad med modern digital projektor och ljudanläggning som ger full rättvisa åt moderna filmer. Anläggningen installerades i början av sommaren 2014 och invigdes sista helgen i augusti. Nu visas film varje söndag och tisdag kväll, ibland även på söndag eftermiddag. På www.wingenbio.nu berättar vi fortlöpande om de aktuella filmerna. Du kan få bioblad eller info om filmprogrammet hem till din dator eller som SMS. Lämna uppgifter på hemsidan eller sänd SMS till 070-620 57 69, så blir du alltid informerad om programmet.

Loppmarknad har varit populärt och varje vår och höst har ordnats loppis i Blå Wingen. Intresserade kan hyra bord och sälja sådant man inte längre behöver till någon som gärna vill ha.

Nästa loppis blir våren 2018.  Strax före eller efter påsk. Kolla och boka bord på 018-38 72 51.

Och så spelar vi BOULE både på ny bana utomhus (tom september) och inomhus måndag förmiddag från 8 oktober.